Polis tegen hackers boomt


Polis tegen hackers boomt Het aantal Belgische bedrijven dat zich heeft laten verzekeren voor de gevolgen van een cyberaanval is in een jaar tijd verdubbeld zegt Het Nieuwsblad.

In 2013 was 5 procent van de bedrijven in ons land verzekerd tegen de gevolgen van een cyberaanval. Vorig jaar steeg dat aantal tot 13 procent.Uit de steekproef bleek ook dat amper 11 procent van de ondernemingen alle mogelijke schade van een ernstige cyberaanval heeft berekend. En die kan serieus oplopen, zeker als het gaat om verlies van klantengegevens. Buiten evidente kosten zoals het herstel van de database en het opkrikken van bestaande veiligheidsmaatregelen zijn er mogelijke schadeclaims en imagoverlies.

Voor meer informatie, neem contact.

download.jpg

#verzekering #onderneming

Featured Posts
Recent Posts