DIENSTEN

Wij beloven niet u te helpen, we doen het effectief.
ONZE DIENSTEN

Wij verkopen niet zomaar een product.

​Onze focus ligt op de dienstverlening aan onze cliënten, en rekening houden met hun vragen en belangen.

Wij werken werkelijk "op maat", en bieden u onze praktijkervaring aan op verschillende niveaus.

Wij bieden u als gereglementeerde onderneming ook raad inzake financiële planning. Meer informatie kunt u hierover vinden bij Financiële planning op deze website, omdat dit een activiteit betreft die losstaat van verzekeringsbemiddeling.

PROTECT

​Highfield Insurance Investments biedt hoogstaande verzekeringsoplossingen aan, met de focus op BESCHERMING.

Onze niche is vooral de bescherming van waardevolle bezittingen: luxewagens, boten, paarden, kunst, juwelen, etc.

Bovendien bieden we u een exclusieve toegang tot specifieke expertise en oplossingen, zoals aansprakelijkheidsverzekering op maat van uw risico's, Partner Cover, Keyman, overlijdensverzekeringen, inkomenswaarborg, ....

U kunt bij ons terecht met al uw vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Highfield Insurance Investments legt vooral de focus op ondernemers alsook "institutionele partijen", zoals vzw's, private stichtingen, congregaties, religieuze gemeenschappen en liefdadigheidsverenigingen

INVEST

Highfield Insurance Investments biedt u de mogelijkheid toegang te krijgen tot oplossingen voor uw investeringen en uw vermogen, met de focus op lange termijn INVESTERING.

Deze oplossingen hebben de perfecte structuur in juridisch en financieel opzicht. Het betreft de vermogensverzekering, ook bekend als beleggingsverzekering als instrument voor uw vermogen. U hoeft niet over een groot vermogen te beschikken om een beroep te kunnen doen op deze oplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in Belgische en Luxemburgse beleggingsverzekeringen voor particulieren en kapitalisatiecontracten voor rechtspersonen.

We hebben zelfs de mogelijkheid de vermogensverzekering aan te bieden als een opvolgingsinstrument voor uw beleggingsportefeuilles, zodat u zelf een zeer precies beeld hebt van de rendementen.