ONS KANTOOR

Eersteklas vermogens- en verzekeringsadviseur met specialisatie in sparen, beleggen, specifieke risico's en financiële planning.
Vanuit een sterke en veelzijdige achtergrond, opleiding en ervaring kunnen wij u hoogstaande oplossingen en diensten aanbieden voor:
  • Sparen en beleggen dankzij jaren ervaring in vermogensbeheer en private banking (Bank Degroof, BNP Paribas Wealth Management)
  • Specifieke risico's voor uw activa en uw gezin
  • Financiële planning voor uw vermogen, inkomsten, pensioen en nalatenschap, als voormalig expert financiële planning voor Bank Degroof, vastgoedspecialist en adviseur voor verschillende notarissen.
Wij werken in volledige onafhankelijkheid en integriteit
Voor aspecten die​ niet behoren tot onze specialiteit werken wij samen met andere onafhankelijke deskundigen.
Het symbool van de Toren

In het schaakspel, op het einde van de tweede rij, staat de Toren.

​​

De Toren heeft een speciale betekenis: dit schaakstuk staat voor de bescherming van de koning, de koningin, etc.

​​

Deze betekenis is essentieel voor ons: bij Highfield wensen wij u in vertrouwen de nodige bescherming te bieden.

MAAK EEN AFSPRAAK !

We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u bij te staan bij uw vragen en verwachtingen, en oplossingen daarvoor te ontwikkelen - en deze oplossingen te realiseren!  

Highfield Insurance Investments (voorheen: Highfield Insurance Services) is de handelsbenaming voor de diensten en activiteiten inzake verzekeringsbemiddeling en financiële planning, die worden uitgeoefend door de vennootschap Highfield Equity & Invest Comm.V., met zetel te Paolalaan 31, 3200 Aarschot, Erkend verzekeringsmakelaar FSMA 111515A, RPR 0500.473.973.

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be. Het erkenningsnummer van Highfield Insurance Services is FSMA 111515A. Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 – fax. 02/547.59.75 - info@ombudsman.as - zie de website www.ombudsman.as.
 

Highfield Insurande Services