top of page

Vermogensbeheer op maat voor particulier en rechtspersoon

Vermogensbeheer 

U vertrouwt het beheer van uw beleggingsportefeuille toe aan een expert die voor u belegt in zowel beleggingsfondsen als directe lijnen:

  • U hoeft zich nergens zorgen over te maken, uw vermogen wordt actief beheerd. 

  • U blijft nauw betrokken bij de beheerbeslissingen die worden genomen.

  • Uw portefeuille is uitstekend gediversifieerd.

Aandachtspunten bij Highfield Insurance Investments | Zakenkantoor Verduyckt:

  • Wij werken samen met tal van gereputeerde beheerders, aangepast aan uw vragen, behoeften, vermogen en beleggingsdoelstellingen.

  • U kunt via ons kantoor opstarten vanaf 100.000 euro, zonder instapkosten.

  • Voor het beheer van het vermogen van uw vennootschap of VZW, werken we via het specifieke Luxemburgse tak 6 contract, en specifieke beheersoplossingen.

AXA IM.jpg
banque-de-lux.png
download.png
download (2).png
R Co Wealth.jpg
page_1.jpg
Logo_Lombard_Odier.png
download (2).png

Op maat, met uw "Gepersonaliseerd intern fonds" of "Fonds dédié"

"Het voordeel van vermogensbeheer, gekoppeld aan het gunstige kader van de levensverzekering"

Een gepersonaliseerd intern fonds, gedefinieerd binnen het strikte regelgevingskader van België of het Groothertogdom Luxemburg, is een goed antwoord op de vragen die de bemiddelde belegger bezig houden: met het levensverzekeringscontract dat belegt in een intern gepersonaliseerd intern fonds kunnen het beheer van de activa en de bescherming en overdracht van het vermogen helemaal op zijn wensen worden afgestemd.

Een gepersonaliseerd intern fonds is een pakket aan afgescheiden activa binnen een verzekeringsmaatschappij, al dan niet verbonden met een rendementsgarantie en in principe gekoppeld aan een enkel contract. Een gepersonaliseerd intern fonds is bedoeld voor veeleisende beleggers die willen profiteren van beheer-op-maat van hun vermogen binnen het exclusieve kader van een levensverzekering.

Het financiële en administratieve beheer van een gepersonaliseerd intern fonds is de verantwoordelijkheid van de verzekeraar, die deze taken op discretionaire basis uitbesteedt aan gespecialiseerde beheerders. Het beheer-/risicoprofiel van de fondsactiva wordt vastgelegd op basis van de persoonlijke beleggingsdoelstellingen van de cliënt en de vooraf bepaalde parameters. Overeenkomstig het voor het gepersonaliseerde fonds vastgelegde beleggingsbeleid kan de fondsbeheerder beleggen in een breed scala aan activa en producten: afzonderlijke effecten (aandelen en obligaties), icbe's, alternatieve producten of niet-beursgenoteerde fondsen.

De fondsactiva worden gedeponeerd op een afzonderlijke rekening bij een bank die hiertoe opdracht krijgt en die optreedt als depotbank van het fonds.

Zo kunt u een gediversifieerde portefeuille opbouwen, die perfect afgestemd wordt op uw doelstellingen, uw risicobereidheid, uw beleggingshorizon en uw behoeften op gebied van liquiditeit. Wij werken steeds een formule en selectie uit op uw maat.

U kunt reeds genieten van de voordelen van een gepersonaliseerd intern fonds vanaf 130.000 euro bij onze partner Baloise Vie Luxembourg.

Hieronder kunt u een aantal betrouwbare partners vinden waarmee wij samenwerken voor deze oplossing:
Baloise_Logo_RGB.jpg
download.png
logo-lombard-international-assurance-social-media.png
axa_logo_solid_rgb (002).png
bottom of page