Highfield Insurance Investments
30 apr. 2018

Highfield #Beleggingsplan - beleggen met kleine bedragen

0 reacties

Bewerkt: 5 mei 2018

 

 

Sparen betekent vandaag geld verliezen, door de combinatie van een lage rentevergoeding en de inflatie.Daarom wordt beleggen meer en meer een noodzaak.

Alleen, hoe beleggen? Ineens een groot bedrag investeren is niet altijd de beste keuze, omdat financiële markten en waardering nu eenmaal kunnen schommelen.

 

Spreid niet alleen uw investering in verschillende fondsen,

maar spreid uw investering ook in de tijd.

Zo hoeft u niet wakker te liggen van het "timingdilemma":

wanneer juist instappen en wanneer juist uitstappen?

 

Maak daarom gebruik van de modelportefeuilles van Highfield Insurance Investments, die voor u als klant een aangepaste oplossing bieden. U kunt periodiek investeren, tijdelijk stoppen of voor een lager bedrag investeren, een mooie meerwaarde al afkopen, enz.

 

 • STAP 1: samen met Highfield Insurance Investments bespreekt u welke oplossing voor u passend en geschikt is, en bepaalt u hoeveel u maandelijks, driemaandelijks, ... wenst te storten.

 • STAP 2: wij brengen alle documenten in orde, en blijven uw aanspreekpunt voor verdere vragen en opmerkingen.

Voordelen voor u:

 • Lage drempel: u kunt gespreid beleggen vanaf 50 euro per maand.

 • Keuzemogelijkheden: wij bieden fondsen aan van gerenommeerde vermogensbeheerders, en u kunt kiezen voor Belgische én Luxemburgse beleggingsverzekeringen

 • Flexibel: u kunt altijd een gedeeltelijke afkoop verrichten, én ook overgaan tot een volledige afkoop.

 • Lage kosten: geen instapkosten

 

Meer weten? Graag een afspraak?

Neem contact !

 

Nieuwste posts
 • Highfield Insurance Investments
  jan. 20

  https://www.tijd.be/markten-live/nieuws-aandelen/Holdings-bieden-schild-tegen-barre-beurstijden/10088639
 • Highfield Insurance Investments
  jan. 20

  Alpha is een parameter die de betere of slechtere performantie van een fonds of een actief aangeeft in vergelijking met de referte-index . De alpha laat toe om te zien in welke mate een fonds beter doet dan de referte-index . Als de alpha 2 is, betekent dit dat een fonds het 2% beter doet dan de index. Belang van alpha? Een fonds met een positieve alpha is een fonds dat de moeite waard is om meer kosten voor te betalen dan een indexfonds of tracker op de referte-index, dat goedkoper is. Bèta is een coëfficiënt die het mogelijk maakt de prijsvolatiliteit van een effect te berekenen ten opzichte van zijn referentie-index . Als de bèta van een aandeel bijvoorbeeld 0,8 is gedurende een bepaalde periode, dan wil dit zeggen dat het aandeel in die periode met 0,8% schommelde terwijl zijn referentie-index in diezelfde periode met 1% schommelde. De bèta vertegenwoordigt dus de koersgevoeligheid ten opzichte van de beursindex. De bèta is ook een risico-indicator . Als de markt daalt en de bèta kleiner is dan 1, dan zal het effect minder dalen dan de markt. Als ze groter is dan 1 zal het effect meer dalen dan de markt.
 • Highfield Insurance Investments
  9 mei 2018

  Om de impact van een stijgende rente te counteren en toch defensief te beleggen, kijkt u vandaag beter naar flexibele obligatiefondsen. Over wat gaat het en wat zijn het? Zie de volgende links: https://www.tijd.be/publireportage/flexibele-internationale-obligatiefondsen/wat-voor-beleggers-die-minder-risico-wensen-te-nemen/10006093.html https://www.tijd.be/publireportage/flexibele-internationale-obligatiefondsen/Inflatie-vreet-aan-uw-kapitaal/10006071?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=&utm_term= Steeds beschikbaar voor verdere info. De meningen in dit bericht mogen niet worden beschouwd als een aanbeveling, advies of voorspelling. #beleggen #fondsen