Highfield Insurance Investments
30 apr. 2018

Premietaks actie door Allianz !

0 reacties

Bewerkt: 30 apr. 2018

Van 12 februari tot en met 15 juni 2018 neemt Allianz bij alle premiestortingen voor contracten “Allianz Excellence Tak 23” de helft van de premietaks (1%) voor zijn rekening.

Dit betekent dat u via Highfield Insurance Investments een beleggingsverzekering tak 23 bijna zonder instapkosten en aan 1% premietaks kunt opstarten. En zodra u bent gestart, is elke euro rendement nettorendement !

U investeert dus méér in uw “Tak 23 Allianz Excellence”-contract.

Geldig vanaf 25.000 euro.

Nieuwste posts
 • Highfield Insurance Investments
  jan. 20

  https://www.tijd.be/markten-live/nieuws-aandelen/Holdings-bieden-schild-tegen-barre-beurstijden/10088639
 • Highfield Insurance Investments
  jan. 20

  Alpha is een parameter die de betere of slechtere performantie van een fonds of een actief aangeeft in vergelijking met de referte-index . De alpha laat toe om te zien in welke mate een fonds beter doet dan de referte-index . Als de alpha 2 is, betekent dit dat een fonds het 2% beter doet dan de index. Belang van alpha? Een fonds met een positieve alpha is een fonds dat de moeite waard is om meer kosten voor te betalen dan een indexfonds of tracker op de referte-index, dat goedkoper is. Bèta is een coëfficiënt die het mogelijk maakt de prijsvolatiliteit van een effect te berekenen ten opzichte van zijn referentie-index . Als de bèta van een aandeel bijvoorbeeld 0,8 is gedurende een bepaalde periode, dan wil dit zeggen dat het aandeel in die periode met 0,8% schommelde terwijl zijn referentie-index in diezelfde periode met 1% schommelde. De bèta vertegenwoordigt dus de koersgevoeligheid ten opzichte van de beursindex. De bèta is ook een risico-indicator . Als de markt daalt en de bèta kleiner is dan 1, dan zal het effect minder dalen dan de markt. Als ze groter is dan 1 zal het effect meer dalen dan de markt.
 • Highfield Insurance Investments
  9 mei 2018

  Om de impact van een stijgende rente te counteren en toch defensief te beleggen, kijkt u vandaag beter naar flexibele obligatiefondsen. Over wat gaat het en wat zijn het? Zie de volgende links: https://www.tijd.be/publireportage/flexibele-internationale-obligatiefondsen/wat-voor-beleggers-die-minder-risico-wensen-te-nemen/10006093.html https://www.tijd.be/publireportage/flexibele-internationale-obligatiefondsen/Inflatie-vreet-aan-uw-kapitaal/10006071?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=&utm_term= Steeds beschikbaar voor verdere info. De meningen in dit bericht mogen niet worden beschouwd als een aanbeveling, advies of voorspelling. #beleggen #fondsen