top of page

Allianz Invest Immo - nu 2% direct rendement !


Allianz Immo Invest

Allianz Immo Invest


Tot 31 mei 2017 bespaart u 2% op een belegging zonder kapitaalgarantie (tak 23) in Allianz Immo Invest.

Allianz Invest Immo laat u toe via beleggingsverzekering te investeren in Gereglementeerde Vastgoedvennootschappen (GVV).

Door stenen om te vormen in papier biedt Allianz ook voor minder grote bedragen toegang tot deze activaklasse aan alle beleggers die, na analyse van hun persoonlijke situatie met hun verzekeringsmakelaar, de risico’s verbonden aan dergelijke belegging kunnen aanvaarden.

Uiteraard kunt u op dit aanbod ingaan, maar enkel nadat uit de analyse blijkt dat een tak 23 belegging overeenstemt met uw persoonlijke situatie. Dit voordeel mag u er immers niet toe aanzetten een belegging te aanvaarden die niet voor u geschikt is.

Bel ons snel om dit te bespreken!

Hierbij de link naar meer informatie:85 weergaven0 opmerkingen
bottom of page